Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Τα εκτάκια μας πάνε στο Γυμνάσιο!

Η επίσκεψή μας στο Γυμνάσιο κράτησε πέντε διδακτικές ώρες. Ο γυμνασιάρχης μάς υ­πο­­δέ­χθη­κε στην αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσίασε τον τρόπο λειτουργίας του ε­πό­με­νου σχολείου μας και απάντησε στις απορίες και τους φόβους που είχαμε. Α, πρό­σφε­ρε κι έ­να κέρασμα που εξαφανίστηκε στη στιγμή!

Κάναμε διάλειμμα μαζί με τους μεγαλύτερους φίλους μας και είδαμε τις αίθουσες της Τε­­χνο­λο­γί­ας, των Εικαστικών και της Γυμναστικής. Στο τέλος μπήκαμε σε ένα τμήμα της Α' τάξης και μιλήσαμε με τα παιδιά και τον καθηγητή τους.

Όταν επιστρέψαμε στο σχολείο αξιοποιήσαμε τις νέες εμπειρίες και τα έντονα συ­ναι­σθή­­μα­τά μας. Γράψαμε λέξεις που μας έρχονταν στο μυαλό με θέμα το Δημοτικό και το Γυ­μνάσιο και οι δάσκαλοί μας τα ενοποίησαν στις παρακάτω κάρτες:
        
Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσετε την πορεία σας στη ζωή τόσο όμορφα, τόσο δυ­να­μι­­κά, τόσο υπεύθυνα! Σας καμαρώνουμε και θα είμαστε παρόντες όσο και όπως το θελή­σετε...

Οι τελευταίοι σας δάσκαλοι


ΕΙΚΟΝΕΣ: podilato98.blogspot.gr (1-2,4-5),
www.animatedgif.net (3), dsdtglobal.com (6)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κουμπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.