Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Τα εκτάκια μας πάνε στο Γυμνάσιο!

Η επίσκεψή μας στο Γυμνάσιο κράτησε πέντε διδακτικές ώρες. Ο γυμνασιάρχης μάς υ­πο­­δέ­χθη­κε στην αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσίασε τον τρόπο λειτουργίας του ε­πό­με­νου σχο­λεί­ου μας και απάντησε στις απορίες και τους φόβους που είχαμε. Α, πρό­σφε­ρε κι έ­να κέ­ρα­σμα που εξαφανίστηκε στη στιγμή!

Κάναμε διάλειμμα μαζί με τους μεγαλύτερους φίλους μας και είδαμε τις αίθουσες της Τε­­χνο­λο­γί­ας, των Εικαστικών και της Γυμναστικής. Στο τέλος μπήκαμε σε ένα τμήμα της Α΄ τά­ξης και μιλήσαμε με τα παιδιά και τον καθηγητή τους.

Όταν επιστρέψαμε στο σχολείο αξιοποιήσαμε τις νέες εμπειρίες και τα έντονα συ­ναι­σθή­­μα­τά μας. Γράψαμε λέξεις που μας έρχονταν στο μυαλό με θέμα το Δημοτικό και το Γυ­μνά­σι­ο και οι δάσκαλοί μας τα ενοποίησαν στις παρακάτω κάρτες:
        
Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσετε την πορεία σας στη ζωή τόσο όμορφα, τόσο δυ­να­μι­­κά, τό­σο υπεύθυνα! Σας καμαρώνουμε και θα είμαστε παρόντες όσο και όπως το θελή­σετε...

Οι τελευταίοι σας δάσκαλοι


ΕΙΚΟΝΕΣ: podilato98.blogspot.gr (1-2,4-5),
www.animatedgif.net (3), dsdtglobal.com (6)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μη γράφετε με greeklish ή κεφαλαία (σημαίνει ότι φωνάζετε), γιατί τα σχόλια θα διαγράφονται. Πριν τη δημοσίευση ελέγξτε για τυχόν λάθη απροσεξίας, πατώντας στο κουμπί «Προεπισκόπηση». Περισσότερα εδώ.