8 Οκτ 2012

Διαμέρισμα με θέα

Από τον Anthony12
Μαθητής της έκτης τάξης

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 85 τ.μ. που κληρονόμησα από τον παππού μου στον Δήμο Ελληνικού με απίστευτη θέα στο πάρκο. Θα βλέπετε το σιντριβάνι, την παιδική χαρά και την εκκλησία.

Έχει αυτόνομη θέρμανση, ευτυχώς δηλαδή, διότι στο επάνω διαμέρισμα μένει ένας γεροπαράξενος που θέλει να κάνει οικονομία στο πετρέλαιο. Επίσης έχει ηλιακό θερμοσίφωνα που πρόσφατα αντικατέστησα επειδή ο προηγούμενος έσπασε. Είχε γεμίσει η ταράτσα νερά και τρέχαμε όλοι πανικόβλητοι. Ευτυχώς τα νερά δεν μπήκαν στο σπίτι και δε χάλασαν την εντοιχισμένη κουζίνα.

Επίσης έχει 2 μπάνια για να μην τσακώνεστε ποιος θα μπει πρώτος, δύο υπνοδωμάτια πολύ ήσυχα για να κοιμάστε σαν πουλάκια, ευρύχωρο καθιστικό για να οργανώνετε βραδιές με επιτραπέζια παιχνίδια και μεγάλο μπαλκόνι για να βάλετε τα φυτά σας ή την ψησταριά σας για να τσικνίζετε τους γείτονες.

Το σπίτι είναι αρκετά άνετο και πιστεύουμε ότι θα λατρέψετε την τιμή των 550 ευρώ ως ενοίκιο. Εάν όμως δε σας βολεύει μπορούμε να το συζητήσουμε και να βρούμε μία λογικότερη τιμή. Για πληροφορίες καλέστε στο 00 5555555 και ζητήστε τον κ. Φάνη. Αν δεν τον βρείτε ζητήστε τον αδελφό του τον κ. Γιάννη.

Μη μας καλέσετε πολύ νωρίς το πρωί γιατί κοιμόμαστε!


Διαβάστηκαν περισσότερο την τελευταία εβδομάδα