6 Αυγ 2011

Περί ανέμων, υδάτων και σχολείου...

Είναι ανήσυχο το ιστολόγιο που επιμελείται ο συνάδελφος Πέτρος Σαμούχος:

1 Ασχολείται με την ύλη του σχολείου, εμβαθύνοντας σε κάθε μάθημα με τη βοήθεια βίντεο, εικόνων, πληροφοριών αλλά και εξαιρετικών πρωτότυπων παρουσιάσεων.

2 Επεκτείνεται σε θέματα καθημερινότητας, προσφέροντάς μας σειρά αφιερωμάτων για την οδική ασφάλεια, τη διατροφή κ.ά., ενώ δε λείπουν οι βιβλιοπαρουσιάσεις, τα παιχνίδια και οι προτάσεις —πολλές προτάσεις!— για ασφαλή και επιμορφωτική περιήγηση στο διαδίκτυο.

3 Νοιάζεται για τον πλανήτη και τους κατοίκους του, εστιάζοντας σε πλευρές της επικαιρότητας μέσα από τη ματιά ενός υπεύθυνου δασκάλου...

Πατήστε στην εικόνα και επισκεφθείτε το!



Προτείνουμε

4 σχόλια:

Πέτρος Σαμούχος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια συνάδελφε!

δάσκαλος98 είπε...

:))

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ (Αντώνης Κρασάκης) είπε...

Εξαιρετικό το ιστολόγιο "Περί ανέμων, υδάτων και σχολείου...". Συγχαρητήρια στο συνάδελφο Πέτρο, με τον οποίο έχουμε επικοινωνία από την άνοιξη, λόγω του ότι και οι δύο είχαμε Πέμπτη τάξη!!! Προτείνω σε όλα τα παιδιά να το παρακολουθούν... Όσα από αυτά θέλουν να εμβαθύνουν σε διάφορα θέματα, θα πρέπει να το επισκέπτονται!!!
Καλή συνέχεια στο υπόλοιπο των διακοπών μας... Νομίζω πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για μας τους εκπαιδευτικούς... Όσο για τους μαθητές, ένας μήνας ακόμα... Τέλεια!!!
Αντώνης Κρασάκης

Chrysa είπε...

Συμφωνούμε και επαυξάνουμε! Εξαιρετική η δουλειά του συναδέλφου Π.Σαμούχου και σημείο αναφοράς για όλους εμάς που έχουμε μεγάλες τάξεις.

... τα βλέπει η Στ΄ και γελά!

Διαβάστηκαν περισσότερο την τελευταία εβδομάδα